mandag, november 24, 2008

NORSK VINNER 2008 PÅ HAMAR!
Først av alt vil jeg si TUSEN TAKK til Berit, Lise og Kenneth/Gry for at dere stilte opp med hhv Baluba, Mira og Bebe! TUSEN TAKK til Catrine for at jeg fikk låne med meg Bindji til Hamar! Uten dere hadde det ikke vært mulig å innkassere den historiske bragden BEST IN SHOW AVLSGRUPPE FREDAG 21.11.2008! Det gikk over all forventning, hvis vi regner med Alfi fikk vi 4 av 5 mulige CK, og Bebe hadde også fått det hvis hun ikke hadde vært så tullete igjen. Hun er litt av og på den skrulla der, dette får vi lage en treningssituasjon på. Vi fikk altså HP i både avls- og oppdretterklasse, men i sistnevnte ble vi slått av Kennel Häromi's - GRATULERER! Både Lars og jeg er så utrolig glade og stolte av dere. Det er første gang en avlsgruppe med Stabyhoun blir BIS i Norge, og det er så utrolig gøy at det ble vi som klarte det.

GRATULERER til Trond Morten og Emil som ble BIR og tok hjem enda en Vinnertittel!

Bindji - 1 UK 1 UKK CK 3 BTK RES CACIB

Baluba - 1 UK 2 UKK CK

Bebe - 1 UK 3 UKK

Mira - 1 AK 1 AKK CK 4 BTK

Alfi - 1 CHK 2 CHKK CK

Alle bildene er tatt av vår eminente fotograf Gry Johannesen, takk skal du ha.

Lørdag stilte vi Siane, men dommeren mente hun ikke strakk godt nok ut, og derfor ble det "bare" HP. Vi konkurrerte med en hanne fra Lee Armand, men klarte å dra hjem BIR Veteran. Ingen plassering i en enormt stor BIS Veteran gruppe.

Gro og Ola ble BIG 2, og Kennel Tiviniro dro hjem BIS Avlsgruppe lørdag med N UCH NV-06-07 Tiviniro's Harley Davies - i tillegg til 2 certvinnere og en champion - GRATULERER! Masse gratulasjoner til Kennel Lee Armand som tok BIM med samme tispa som i fjor, de er oppdrettere av tispa til Hege som ble N UCH!

Om kvelden var vi på Vinnergallaen, Siane fikk åpne showet, men ble slått ut av Corgien som vant Veterangallaen. Alfi kom med som 3. reserve, men hverken hun eller Millett gikk videre fra første runde. Vinneren ble en flott American Akita, de er så flotte de hundene. I køen før vi skulle inn på scenen sto jeg sammen med en dame fra Estland som stilte frem en flott Tibetansk Mastiff - nydelig var den. Den kom forøvrig ganske langt.

Vi valgte å reise hjem etter Vinnergallaen, og var vel hjemme ca 02.30, men deilig å ha søndagen hjemme.