torsdag, november 20, 2008

KAN IKKE VENTE LENGER.
På hva? Jo, bilder. Vi har hatt det så travelt nå, at vi ikke har hatt tid til å laste ned bilder fra fotoapparatet, bl.a. fra byturen med Din Beste Venn torsdag 6.11. Vi fikk tatt gruppebilde på Oslo S før vi dro tilbake. Men, bilder får komme senere, muligens til uken.
Helgen 8. og 9.11. hadde ikke vi noen spesielle planer, men to av "barna" til Alfi var i aksjon den helgen. Berit og Baluba hadde tatt turen til Kongsberg sammen med Kari Birgit og Capri, og der kom det første certet, BIR og BIG 2! Helt supert - GRATULERER! Nå har 3 av jentene fra det kullet cert, lover bra. Helga-Mari og Amigo hadde tatt turen til Danmark og Nordisk Vinnerutstilling i Herning, i håp om å erobre det danske certet. Det gikk ikke fullt så bra, han vant åpen klasse, men "bare" med Very Good, og det blir det ikke noe cert av. Kjempesynd, for ingen av hannene, bortsett fra i champion klassen fikk Excellent. Dermed ble det ikke delt ut noe hannhund cert. Men, reisevenninnen Millett fra Bergen gjorde det strålende, hun tok hele tispeklassen, ble BIM med CERT, CACIB, tittelen NORDISK VINNER 2008 og DANSK CHAMPIONAT! Gratulerer så masse. Da er det faktisk bare hun og Alfi som har klart det danske championatet på første forsøk, jentene får det til.
Gærne Helga-Mari kom hjem tidlig søndag morgen, men dro likevel på Stordutstillingen, heldigvis hadde de ganske sent oppmøte da. Det gikk litt bedre der, full pakke med BIR og BIG 1 (alene i gruppen). Dommeren Kurt Nilsson likte tydeligvis Amigo, for han likte ikke hundene fra B-kullet som vi stilte med i Göteborg i januar. Der fikk bare Aramis rødt av våre, så da liker han vel den typen bedre da, kanskje...... Alfi fikk heller ikke CK av han samme sted. Tror ikke jeg helt fant tråden i hva han likte den gangen. Tenker Helga-Mari satte pris på å komme hjem fra den utstillingen. Hun er jo medlem der nå, og hadde hjulpet til med å rydde etterpå, stakkars deg.

Mandag kveld 10.11. var det tid for styremøte i Norsk Stabyhoun Klubb igjen, og tirsdag kveld var det siste dagen av grunnkurset. Fredag formiddag var Siane og jeg hos Wenche på Aqua Dog, jeg bare måtte la Siane få litt massasje før Hamar denne helgen. Vi kommer til å fortsette med jevnlige turer dit nå.

Mandag denne uken var Siane og jeg hos Toril Malmer, da var det akupunktur som sto på programmet, også en vanlig vaksine. Gjør alt for at Siane skal bli fit for fight til Vikingskipet på lørdag. Merker at hun er mye stivere etter å ha ligget en stund, så jeg skal ta henne ut av buret i god tid. Hun går seg ganske fort til, heldigvis, men sikkert ikke dumt å varme henne litt opp før vi skal i ringen.

Vi reiser til Hamar i morgen tidlig, og det er så masse som skal gjøres i kveld. Handle mat og pakke bobil. Senere i kveld skal jeg hente Bindji, er veldig takknemlig for at vi får låne med oss henne. Hvis ikke, hadde vi ikke hatt nok til en evt avls- og oppdrettergruppe. Det blir veldig spennende i morgen, og på lørdag. Lørdag kveld blir det Vinner- og Veterangalla, det er veldig synd at det bare er påmeldt 8 veteraner, det er bare halvparten av hva det er plass til. Alfi er nå 2. reserve til Vinnergallaen, og vi får vel bare håpe at hun kommer med. Dvs, det kan jo bli litt skjærings, fordi forhåndsgranskningen av Vinnergallaen er samtidig med at Veterangallaen er på scenen. Jeg har vel ikke så veldig store forhåpninger om at Siane skal nå så veldig høyt opp, det er veldig avhengig av hvilken dommer vi får. Og det får vi ikke vite før samme kveld. Men, vi skal vel løse det på et vis, det er alldeles ikke sikkert at Alfi kommer med. Men, tidligere erfaringer tilsier vel at hun gjør det. Millett skal helt sikkert være med. Koselig skal vi nok få det uansett.