søndag, juni 29, 2008

NKK BJERKE 28. JUNI -08.
Så nære NKK certet har vi aldri vært, men nå nærmer vi oss veldig. I selskap med 38 påmeldte tisper ble Siane 4. Beste Tispe. I Beste Tispeklasse var det to championer og vinneren av certet gikk til vinneren av åpen klasse, Vintilla Av Lee Armand, som ble 2 BTK med RES CACIB. GRATULERER med championatet Elin og Torill! Vi er uansett kjempefornøyde med den plasseringen til Siane. Ola til Gro ble BIR og BIG 1, og vi ønsker han lykke til i BIS finalen senere i dag!!

Alfi ble 2 BTK med Res CACIB, er vel sånn passe fornøyd, selv om jeg egentlig ikke hadde noen store forventninger pga pelsen. Men, den kommenterte ikke dommeren i det hele tatt. Derimot var hun plutselig hjulbeint i bakbeina, og det har hun aldri vært før. På det humpete underlaget vi hadde i vår ring er det kanskje ikke så rart. Bailo ble BIM med CACIB, det første - GRATULERER!! Han fikk blått for samme dommer i Drammen i fjor. Vant gjorde Kerstin med Tess - GRATULERER!! Bebe er ikke seg selv om dagen, og vi får bare håpe at dette er noe som går over. Hun vil ikke bli håndtert av noen. Vi spekulerer litt i om det kan være innbilt svangerskap, men Kenneth lurer også på om det kan ha noe å gjøre med mange turer til veterinær i det siste.

Vel, vel, neste som står for tur nå er Verdensutstillingen i Stockholm, og vi får bare krysse fingrene for at Siane skal få den tittelen.

Skal prøve å oppdatere bloggen daglig i ferien
, vi tar med lap topen til Lars.