mandag, november 26, 2018

Dogs4All Norsk Vinnerutstilling 2018

Helgen 16. - 18. november arrangerte Norsk Kennel Klub årets store event på utstillingsfronten; Dogs4All med Nordisk Vinnerutstilling fredag og Norsk Vinnerutstilling lørdag og søndag fordelt på de forskjellige gruppene. Hadde meldt på Delphi lørdag, men siden ryggen streiket helgen før tok jeg ikke sjansen på å løpe i ringen. Men, det var en som representerte Kennel Næssgården, og det på en strålende måte. N UCH Næssgården's Bred Boxom Baluba eller Baluba som hun heter i det daglige stilte for første gang i veteran klasse 11 år og 8 måneder gammel. Hun strålte i sitt comeback i utstillingsringen, fikk excellent og ble dermed Norsk Veteran Vinner 2018 og som eneste veteran i rasen BIR veteran. Gratulerer så masse Berit for alt du gjør for denne herlige jenta!!!


Her er den fine kritikken hun fikk fra Gitte Finnich Pedersen fra Danmark: Prima veteran, herligt hode og uttrykk, velansatte ører, prima brystparti med god dybde, herlig benstamme, går med utmerket drive for alderen.


Da utstillingen for rasen var ferdig ble det noen koselige timer i standen til Norsk Stabijhoun Klubb. Alltid koselig å treffe nye folk som blir interessert i rasen, men også andre som har fått seg hund, eller andre kjente som går forbi. Delphi var med som klappehund, men hun syntes nok det var mer spennende med alle de andre hundene som gikk forbi.

Foto: Grete Almås